lördag 9 mars 2013

Melodifestivalen

hyser vi lite blandade känslor för!

Vi tänker dock titta i kväll! Jag får väl ta en promenad när " bananen " kommer!


En anledning till att vi tittar i kväll är Louise Hoffsten!

Ensam kvinna mot ett helt koppel med gubbar och flickidoler!
Flickor är en röststark grupp med bra sponsorer,(föräldrar),! Det blir tufft för Louise!

Vi röstar och håller på Louise så får vi se hur långt det räcker!

Lev väl!

5 kommentarer:

 1. Håller också tummarna för henne, trots att det känns ganska tydligt att årets startfält är uttaget för att vi inte ska vinna i år igen (läs: har råd med) Ha en solig lördag. Kram

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för Louise... hon är absolut bäst! Men vi ska inte se "eländet" för vi är bjudna på "lokal" av sönerna - en del av vårt firande... Lasses 70- årsdag och vår 35-åriga bröllopsdag :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ring, mejla eller smsa ikväll när det är över. Visst har jag sett lite småsnuttar mellan bloggandet och bland annat "HBT" inslaget. Det säger allt för min del. Kram.

  SvaraRadera
 4. Vi ska också titta på Mello, om vi inte somnar i soffan efter allt köksarbete hihihi Är inte alls uppdaterad om låtarna, så det blir en överraskning.
  Trevlig kväll
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det finns ju bara en att heja på, men hon har det inte lätt. Vi får se om vi orkar, får väl stänga av när bananen kommer ändå. Hela jippot är ju nästan tragiskt och ett väl utdraget inslag. Blir nästan jobbigt. Men vi håller helt med dig och ha en härlig helg ändå. Vi kan fira med Mattts. Kramar 3 M

  SvaraRadera