torsdag 31 januari 2013

Vårdskandal

för vilken gång i ordningen? Det går inte att hålla räkningen!

Den här gången handlar det inte om brister i vården utan om obefintlig vård!
Stureplans husläkarmottagning i Stockholm har skickat räkningar till landstinget utan att ge vård!

En första granskning visar att nära hälften av alla räkningar är " bluffakturor "!

Bakom vårdcentralen står sedan en tid vårdföretaget Aleris!
Bakom Aleris står Investor!
Bakom Investor finns Wallenbergarna!

Har inte Wallenbergföretagen pengar så de klarar sig utan att blåsa oss på skattemedel?
Investors vd Börje Ekholm uttalar samma dag att han inte är nöjd med Aleris.

- Jag tycker vi har mer att göra i vårdföretaget Aleris!
- Vi borde kunna vässa både tillväxten och lönsamheten!

Vad ska dom nu hitta på för att lura av oss ännu mera skattemedel?

Vad kan vi förvänta oss härnäst?

Omsorgen om plånboken styr alltihopa!
Kan det till och med vara så att ledningens krav på högre vinst pressar underhuggarna till brottslighet?

Tror ni  att Börje Ekholm skänker patienterna någon tanke?

Trots det inträffade så fortsätter landstinget samarbetet med Aleris?!?!?!?!?!?
Detta är ju inte klokt!

Ni skall veta att Aleris är ingen " småskuttare " utan en koncern med c:a 7 000 anställda!

Vi matas dagligen, så till den milda grad, med alla former av elände att vi vänjer oss och höjer knappt på ögonbrynen! En farlig utveckling!

Tidningsklippen ovan är ganska oskyldiga rubriker inuti tidningen.
För ett antal år sedan hade det varit jättebokstäver på förstasidan!

Vill du veta vilka normer som gällde för 50 år sedan kan du klicka på brottsligheten!

Vart är vi på väg?

Lev väl!

8 kommentarer:

 1. Åter igen...SKANDAL. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja dom är skandal!!! Min son var i deras vård Uppsala Vårdplan Målet med ungdomscoacherna Lena som var kontaktman och Janne ingen aning om vad han var och Erik den stackarn använder Målets chefer jessica kauppi och enhetschefen Isabel andersson som SEX objekt mot biologiska mammor!!! Han används till det mesta !!!! Han är jättego kille en riktig empatiker Mycket mysig när han bara är ERIK!!!! En kille jag verkligen skulle vilja få som kompis och försöka att behålla!!!!! FÖR at ta denna hhistoria i från början!!! Jag bodde då i blekinge och min son talar helt plötsligt om för mig att han har boendecoacher!!! Jag frågade honom Vad är det för något ,har jag aldrig hört talas om??? han svarar mig! det är sådana som ska HJÄLPA mig i min vardag men bostad och jobb ,lära mig ekonomi och sådant!!! Det lålter bra svarade jag honom. Min son är frivilligt FAMILJEHEMSPLACERAD så kommunen måste ta kontakt med mig innan dom förflyttar honom någonstans , För vid SoL 6 är Biologiska föräldrar fortfarande VÅRDNADSHAVARNA!!! Men ndet har inte Upplands-väsby kommun gjort!!! Men jag såg detmellan fingrarna förtillfället!! Målets ungdomscoach Lena har hållit min son undernärd Lena har inte kollat efter om det fanns brandalarm där dom lät Min son bo i uppsala på topeliusgatan!!! När jag kom upp 21 april 2011 så upptäcker jag allt detta Skam på dessa folk!!! Inget brandalarm inte ordentligt med mat Ungdomscoacherna spelar föräldrar till ungdomarna, talar om för mig att jag inte är mamma till min son och att jag inte bär något ansvar för min son längre!!!! Det var Janne och Erik som sa detta!!! Det har varit en enda cirkus runt detta!!! jag har talat med FACKET KOMMUNAL SOLVEIG om detta hon ska prata med dom!!!! Jag kommer nu att ta kontakt med jopurnalister i detta!!! NU får det lov att vara slut på all misshandel som försegår i detta företag!!!! Hur många ungdomar är det som tar livet av sig inom MÅLET???? Hur många Mammor är det ERIK har fått agera SEX OBJEKT till????
   Det är så typiskt PSYKIATRIN att misshandla människor och sen kallar det vård!!!! Varför är det så att alla stannar kvar inom PSYKIATRIN som patienter om dom är till hjälp????
   Målet har även slängt ut min son och kallat honom Alkoholist slängt ut mig på gatan mitt framför honom och slängt in mig på 3 steget mitt bland missbrukare i Librobäck Uppsala. Ja dom kallar mig missbrukare!!! Dom får igen i sin ÅLDERDOM det vet jag!! Regionchefen Jessika Kauppi har jag träffat förr när jag jobbade Hon var inte mycket då och är inte mycket nu heller!!! Kramar från ELAKA HÄXAN

   Radera
 2. Det är inte rätt det som händer. Är glad att jag inte tackade ja, till jobbet hos dom!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. hjärtat!!! Var glad för det!!! Psykiatrin om det var där du fick ditt erbjudande??????
   Jag tycker personligen att dom som jobbar inom psyk inte är något annat än utbildade,lagliga skattebetalande TORPEDER!!! kramar elaka häxan

   Radera
 3. Ja, ja, det är bara att konstatera att det man redan som barn fick lära sig; "ärlighet varar längst" inte gäller inte längre. Säger som vi sagt tidigareklicka på avundsjuka och egoism. Där har du svaret på det mesta avhu r samhället fungerar idag. Moral vad är det, frågar ingen sig längre, så är det, tyvärr. Vi som kan, måste trycka på, våra politiker behöver nog som vi sa också hörapparater och diverse andra hjälpmedel. Tror inte att det har någon betydelse om man heter Wallenberg eller Göran Persson. De tittar på sin egen plånbok först oavsett fattig eller rik, blå eller röd, vit eller svart, spelar ingen roll dessvärre. Blääääh!
  Kram 3 M

  SvaraRadera
 4. Det är utan att jag blir både ledsen och förbannad när jag läser om sådant. Vilka idioter dom är och tror att dom ska kunna lura till sig pengar på detta simpla sätt. Misstänker att det i bakgrunden finns en annan förklaring till det hela. Så här taffligt hanterar och riskerar inte ett svenskt företag sin trovärdighet. Om det visar sig att metoden är satt i system så borde ett flertal huvuden hamna i skottgluggen. Usch!!!

  SvaraRadera
 5. Heter man Wallenberg och är ägare till Investor och många fler företag. Då kan man göra precis vad som helst. Kram från oss.

  SvaraRadera
 6. Ja det är otäckt vad detta land vimlar av skurkar inom alla
  brancher mer eller mindre !!
  Var skall detta sluta i för sorti tro ????

  Ha det gott.....

  SvaraRadera