tisdag 15 maj 2012

Hemma

igen efter min lilla " Västkuststur"!

Jag lämnade min kompis Svein vid 10- tiden och lät GPS; en leda mig hem!
Det blev några mil in i Norge på smala, krokiga och vackra vägar!

Jag trodde ett tag att jag var lurad men det visade sig bli bra! Så småningom kom jag till Dals Ed och då kände jag igen mig!

Det har varit några trevliga dagar som jag sent skall glömma!

Bara det tidiga premiärdoppet med telefon kan man ju skratta åt länge!
Klockan 10.00 i går var jag på Torp köpcentrum och inhandlade en Iphone!

När telefon fick saltvatten i sig försvann ju också numret till Svein! Jag har inte varit hos honom tidigare så jag skulle ringa när jag närmade mig. Då skulle han möta upp!

Det var ju bara det att jag inte visste vart jag skulle ringa.
När jag trodde att jag var i närheten knackade jag på i ett hus! En otroligt hjälpsam kvinna som inte kände namnet Svein men visade kartor och bilder. Försökte verkligen hjälpa mig!
Jag åkte vidare, då såg Svein en Bobil nedanför backen och tänkte det kan vara Lennart.
Han letade desperat efter mitt telefonnummer och hittade ett mail som han fick för flera år sedan, där fanns mitt nummer.
Så ringde han och berätade att jag skulle vända och komma tillbaka, allt löste sig!
När jag kom hem till Stockholm var middagen på bordet och Irene och jag firade våra 46 år tillsammans, vi träffade på varandra den 15/5 1966!

I morgon kväll är det dags för ny tur, ingen rast och ingen ro!

Lev väl!

3 kommentarer:

  1. Låter som du har haft en trevlig dag=)

    SvaraRadera
  2. Låter som du haft en härlig tur och träffat kompisar från din yrkestid. Det är ju alltid kul och man blir påmi nd om att en Ånge så var en kugge i maskineriet. Nu tycker vi att det viktigaste är att vara ute just med husbilen och sedan få ha sina barnbarn kring sig då och då. Allt har sin tid, tur är väl det. Njut n några det med hustrun och tiden med henne, så blir det nog dags snart igen. Lev väl! 3 M

    SvaraRadera
  3. Verkligen en trevlig tur, samt lite att skratta åt - åtminstone efteråt. Grattis så till 46 år tillsammans! Verkligen något att fira. Hälsa Irene! Ha dé!

    SvaraRadera