i dag!
Jag minns väl mammas hemmagjorda Tisdagsbullar!
Hon bakade stora runda bullar, skar av hatten, gröpte ur med en gaffel så det blev som ett skal kvar.
De urgröpta brödsmulorna blandades med vispad grädde, socker och lite bittermandel.
Mandelmassa tillsattes naturligtvis i riklig mängd, på med hatten och så florsocker på den!
Glömmer det aldrig!
Om ni inte har tröttnat, de har ju funnits ett tag, så ät en Tisdagsbulle i dag!
Vi tjuvstartade på kondis i går!
Lev väl!!!
Ja, mammas var bäst! Lite bulle - mycket fyllning. Men årets premiärbulle har just landat i magen och den var helt OK.
SvaraRaderaMmmm.... det är gott med semlor - vi tänker äta våra med varm mjölk i kväll. Årets första ... och sista kanske(?)
SvaraRaderaFarfar var bagare och jag minns hans goda semlor!