måndag 11 februari 2013

Returstationen

ser lite skräpig ut!

Renhållningen fungerar lika bra som snöröjningen och kollektivtrafiken!

Ser inte trevligt ut!

Blir inte bättre av att folk slänger sånt som inte hör hemma här!


Skräp ända ut i gatan!

Överfullt!

För övrigt kan jag meddela att det snöar, känns som det gjort det de senaste tio dagarna!
En decimeter nysnö när jag skulle hämta tidningen i morse! Fyy!

Nu någonting positivt!

Melodifestivalen är inte min stora grej men i eftermiddag skall jag se reprisen från i lördags!

Louise gick ju direkt till finalen!

Förlåt Louise!
Du skulle ha haft en egen rubrik men det är så mycket som rör sig i huvudet så dagarna räcker inte till!


Lev väl!

6 kommentarer:

 1. Folk är alldeles för slarviga. Miljötänk vet dom inte vad det är verkar det som. Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det bedrövligt så folk beter sig vid våra returstationer. Finns även dom som dumpar saker i skogen, i stället för att köra till de stora returstationerna! Ajabaja på dom som gör så.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fruktansvärt irriterande - man undrar varför det ska vara så j...vla svårt att lägga sakerna där de ska vara... grrr...
  Tittade inte heller på Louise... och har inte hört låten, men har hört av andra att den var bra :)
  Duktiga Louise - så synd om henne att behöva kämpa med sin MS...
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är få saker jag hatar lika mycket som nedskräpningen i natur och mark. Detta gäller även denna slarvighet, som breder ut sig överallt och även när man ändå tagit sig till återvinningsstionen. Kram från oss.

  SvaraRadera
 5. Ja visst kan det bli lite för mycket utanför behållarna och folk är fruktansvärt lata som inte kan åka till tippen, med det som inte kan lämnas på sorterings-stationerna.
  Då är det än värre här nere, plast överallt, i träden, på buskarna och marken. Det finns knappt ett ställe som inte har en massa plastpåsar och flaskor liggande. Men här finns inga sopstationer, vad vi vet eller sett. Det är nog det tråkigaste, att naturen är så nedlortad av all denna plast. Spanien har blivit bättre på det området, men bara lite.

  SvaraRadera
 6. Har aldrig förstått det här med återvinningsstationerna. Vill nu folk vara med och sortera får väl kommunen se till att det är ordning och reda och tillräckligt med kärl. Men det ser tyvärr alltför ofta ut så här överallt. Vi sorterar väldigt noga och blir alltid så besvikna när vi kommer dit och det ser ut som rena soptippen. Men vi sorterar ändå.
  Louise Hoffsten var oustanding. Bara helt bäst. Vi gillar inte melodifestivalen så vidare heller, men i brist på annat och kunna hänga med när barnbarnen snackar, så tittar vi. Louise är ju i en helt egen klass, så duktig! Tråkigt bara att hon skall behöva stå ut med den är pajasen Sean Banan som ju är ett dåligt skämt och nästan äckligt oförskämd. Men ska hålla tyst om det, för man blir alltför upprörd. Lyssna och njut av Louise, Erik Segerstedt var också bra med den norska tjejen Tone. Ha det så trevligt. De gamla pensionärerna var också ett kul inslag. Still going stron och kul med lite drift av sig själva. Kram 3 M

  SvaraRadera