tisdag 10 januari 2017

Inte en droppe

regn på en månad.

Å andra sidan fick vi ju 200 millimeter den 4;e december.

Costa del Sol är ett passande namn.

Solen värmer gott fort, den är nästan farligt stark.

I går morse hade vi bara 7 grader men det steg snabbt.
10.30 var det 18 grader då jag cyklade iväg.

Lev väl!

7 kommentarer:

 1. Vilket väder! Vi har haft det fantastiskt i Österrike oxå, men nu har vi precis kommit hem till ett snöslaskigt Stockholm ;)

  SvaraRadera
 2. Håller med dig att Costa del Sol är passande namn....vi hade 1,7 grader i Portugal i natt en bit från kusten, men på dagen blir det fint väder med 18-20 grader.

  SvaraRadera
 3. Snart skall vi också njuta av Spanska värmen!

  Ha det gott....Kram

  SvaraRadera
 4. Sju grader, då får allt pannan starta. Vi körde den på 3 kw i helgen. Det har vi inte gjort tidigare. Då måste man ha 16 A och det fanns i alla stolpar.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag hittade in hit via Ankis Bildbloggen. Tyckte det var så kul se ni håller till en del i Spanien. Det gör jag och min särbo också men bara ca 1 månad om året och då alltid i Marbella stadskärna så det var kul se att ni också håller till i de trakterna.Känner väl igen julbelysningen på bilderna dina. Min son och sonhustru hyr 7 mån/år i Elviria straxt utanför Marbella. Som sagt, det var kul se igenkännande bilder. Puerto Banus t ex för att inte tala om Estepona. Ha det fortsatt bra och njut av tillvaron.
  Hälsar Yvonne
  www.vonnevardag.blogspot.se

  SvaraRadera
 6. Sen jag skickat kommentaren fick jag se att ni även huserat på CFS. Vilket sammanträffande, det har vi också gjort ett flertal gånger och sonen minst 10 gånger. /Yvonne

  SvaraRadera
 7. Sol ute, sol inne ... härliga dagar!
  Kram

  SvaraRadera