fredag 13 januari 2017

Bricka

med typiska produkter från Iberiska halvön.

Väldigt gott med en eller ett par sejdlar San Miguel.
Bra lunch som vi testat några gånger redan.

Restaurangen ligger i Puerto Banus vid ena ingången till stora affären.

Dagarna går så fort så vi hinner knappt med och skulle det bli en stund över så spelar vi Boule på strandpromenaden.
Jag prioriterar långa cykelturer längs havet.

Det har nu gått tre månader sedan vi lämnade Stockholm.
Vart har de tagit vägen?

Lev väl!

6 kommentarer:

  1. Ja tiden rusar verkligen fort! Skönt att ditt knä blir bättre och bättre
    Ni verkar ha det bra - sol, god mat och trevliga aktiviteter :)
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja nu rullar det på mot en trevlg Vår!
    Allt med det som komma skall....

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, de där brickorna känner vi igen, det finns också här i Portugal.

    Här skiner solen från en klarblå himmel.....

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Detta har vi levererat stora mängder av i våra Tomtelådor till jul.
    Ungdomarna på jobbet äter det inte. De äter bara ost och kanske leverpastej.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Kallskuret är alltid gott
    Kram

    SvaraRadera
  6. Gott ser det ut! Tiden går fort när man har det bra :(

    SvaraRadera