fredag 5 februari 2016

Middag

på grillrestaurangen i går kväll.

El Carnicero 2 ligger bara ett par stenkast från där vi bor och där grillas det på riktigt med kol.

Så ser den ut.
Observera berget i mitten.

Först det goda varma brödet med mojor.

Tomatröran gillar jag mest.

Pil Pil börjar vi ofta med i Spanien.
Omöjligt att få till bra hemma.

Lammgrytan var nästan slut när jag kom på att jag skulle fota.

Efter dessert var det dags att betala.

Samtidigt med notan bjuder huset kända gäster på likörer.
Den bruna gillar jag, smakar kola!

Lev väl!

4 kommentarer:

  1. Spanien har mycket god annorlunda mat!

    Ha det gott o njut....Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas vi kommer loss någon gång och ni får visa oss på riktigt. Kram

    SvaraRadera
  3. Är ofta så...man glömmer fota...till man nästan ätit upp allt :)) Kram

    SvaraRadera