Finväder.
Somliga undrar hur vi får dagarna att gå?
Då skall jag berätta.
Vi började planera lunchen 11.00.
Fram till dess hade det varit frukost och hygien.
Vi var sugna på svenskt i går.
Vi lagade.
Vi åt.
Fläsk på bordet.
Knaprigt i kanterna.
Raggmunk på gång.
Gyllenbrun.
Detta är riktig mat!
Vi diskade.
Vi hade siesta.
Så var klockan 15.00.
Dags att börja fundera på middag.
Middagen blev enkel.
Vi tar gärna det tyngre målet på dagen och lite lättare på kvällen.
Som så ofta avslutade vi vid stranden.
Han sitter och spanar.
Så snor han en nöt för mig.
Modigt.
Lev väl!
Äta bör man annars dör man!
SvaraRaderaHa det gott...Kram
Irenes raggmunk är säkert godare än Dafgårds, som jag får äta till middag. Absolut inget fel på den heller. Kram
SvaraRadera