Dorada är god och finns ju även i Sverige nu för tiden (under namnet Seabream eller Guldsparid). Vi brukar laga den själva på grill eller i ugn. Vi tar ut inälvorna och fyller den med citronskivor och timjan. Sedan skär vi snitt i skinnet och gnider in den med olivolja och saffran. Grillar eller ugnssteker och serverar med ris och en kall ört- och citrussås.
Fisk är ju både nyttigt och gott!
SvaraRaderaDorada är en Öl,go den med!
Ha det gott o njut...Kram
Såg gott ut
SvaraRaderaDen fisken hade jag säkert gillat, den såg god ut. Kram
SvaraRaderaDorada är god och finns ju även i Sverige nu för tiden (under namnet Seabream eller Guldsparid). Vi brukar laga den själva på grill eller i ugn. Vi tar ut inälvorna och fyller den med citronskivor och timjan. Sedan skär vi snitt i skinnet och gnider in den med olivolja och saffran. Grillar eller ugnssteker och serverar med ris och en kall ört- och citrussås.
SvaraRaderaDet är gott med fisk och allra helst färsk!!
SvaraRadera