lördag 8 december 2012

Avskedslunch

hos Cecilia och Robban i dag!

Inte riktigt så dramatiskt som det låter men nästan!

Cecilia, Robban, Saga och Loke flyger på fredag, på Cecilias födelsedag,  till Thailand och kommer tillbaka först i mars!
Föräldrarna har jobbat hårt under året och nu kommer belöningen!

Det värsta är väl att vi inte får träffa dom på så lång tid!
Vi får väl använda Skype för att lindra längtan eller om det får motsatt effekt!

Man kan också försöka se det som träning i fall att vi övervintrar söderut i framtiden!


Ursula, Cecilia, Irene, Loke, Robban och Saga!
 
Det var också Julklappsutdelning i förskott! Så får det ju bli!
 
Saga har ju skolplikt och skall gå i svensk skola därnere!
 
Loke kommer dock till morfar några dagar i kommande vecka! Han skall inte gå på dagis och utsättas för baciller inför resan!
Saga kommer också och hälsar så vi får kramas en gång till!
 
 
Lev väl!

4 kommentarer:

 1. Det är tur att skype finns. Det är en bra uppfinning:) då känns det som man är närmare varandra, när man ser den andra:) Det går nog bra. Men jag förstår absolut att ni kommer att sakna dom. Ha en trevlig helg. Kram

  SvaraRadera
 2. Men oj... kul och lite tråkigt på samma gång... Du har ju blivit van att umgås mycket med barnbarnen, så det kommer nog bli väldigt konstigt för dig. Men som sagt - skype är ju en bra grej... Annars så låter det härligt - tänk att kunna åka bort och komma tillbaka när våren närmar sig - härligt!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lite Skype-träning skadar nog aldrig fast jag kan förstå om du tycker dom blir borta länge ;)

  SvaraRadera
 4. Det är nog bra träning till du och Irene skall övervintra i Spanien eller någon annan stans. Skulle aldrig klara att vara i Thailand så länge. Har mycket vårt med fukten i de trakterna, man svettas ju orimligt. Men som tur är vi olika. Vi har aldrig förstått svenskars stora vurm för de asiatiska kontinenterna. Men vi kan ju själva bestämma vart vi vill resa och just nu reser vi helst med husbil. Men usch vad du kommer att sakna de små, som du är ihop med så mycket. Det är skönt att kunna unna sig å lång semester, det är nog inte många som kan. Ha det så gott. Kram 3 M

  SvaraRadera