tisdag 13 november 2012

Höstförkylning

är tydligen något obligaroriskt! I vart fall för mig!


Kamomill ska vara bra mot förkylning!
 
Det började för en vecka sedan med halsont!
Har sedan eskalerat och nu känner jag mig ovanligt " tjockskallig"!
Jag tar medikamenter och kan försäkra att jag är helskärpt och lyssnar på vittnesmålen i AD!
 
Tänk att en enkel förkylning kan leda till att man känner sig lite ynklig och till och med tycker lite synd om sig själv!
 Jag som lagat tänder utan bedövning i 25 år!
 
Men som någon sa:
 
"  Det är bara att bryta ihop och gå vidare "!
 
Lev väl!

7 kommentarer:

 1. Du får ta och prova lite olika huskurer :)
  Förkylningar vid den här årstiden är nog svårt att hålla ifrån sig.
  Krya på dig.

  SvaraRadera
 2. Ha ha; Bara att bryta ihop och gå vidare..har jag aldrig hört förut. Det var nåt nytt. Hoppas du fixar att sitta med i AD. Det är jobbigt med förkylning och man får tycka synd om sig själv lite:) Kram

  SvaraRadera
 3. Tror du smittat mig... genomförkyld med ont i halsen, hosta, osv...
  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Här får du tips av oss som kanske hjälper mera på sikt. Vi dricker en halv kopp varm mjölk varje kväll med en sked honung i. (Skulle du bli inlagd på sjukhus någon gång och vill fortsätta denna kur, ropar du bara på biträdet) Vidare dricker vi minst en halv liter äppelcidervinäger i veckan. Dessutom har vi tagit influensa spruta. Skulle trots allt inte detta hjälpa har jag en flaska Cosylan hostmedicin hemma. Den hjälper, men dosera försiktigt, annars blir du ännu sämre. Krya på dig. Kram Aneby!

  SvaraRadera
 5. Honung är alltid bra, men värm inte över 37 grader, för då dör nyttigheterna. C vitaminer i alla former är ju andra dunderkurer. Men förkylningen brukar ju ge sig efter några dagar. I värsta/bästa fall får du väl gurla dig med lite whiskey. Ha dé gott i berövelsen!

  SvaraRadera
 6. Krya på dej, hoppas du inte blir helt "däckad"

  SvaraRadera
 7. Hoppas verkligen att förkylningen inte får dig att bryta ihop. Men det är tjatigt, det kan vi intyga med eftertryck, men försök att hålla ut, det går över så småningom, trots allt. Varmt te med whisky sägs också göra nytta! Krya på dig. Kram 3 M

  SvaraRadera