fredag 8 juli 2022

Kära följare

 I går somnade  min pappa Lennart in, familjen var samlad och det var på alla sätt ett fint avslut.

Vänligen Conny

29 kommentarer:

 1. Nej, vad tråkigt. Jag beklagar förlusten. Jag kände inte Lennart men jag hittade hans blogg för ca 7-8 år sedan och har följt den sedan dess. Bloggen var det första jag läste på morgonen när jag satte på datorn. Bloggen var mycket bra skriven och jag fick ett mycket positivt intryck av Lennart som person. Mycket tråkigt.
  Jag avslutar med Lennarts egna ord:

  Lev väl!

  C.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Kärleksbesvärjelser
   2) lösning och bot mot all sjukdom
   3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsbesvärjelser
   5) Graviditetsbesvärjelse
   6) Uppbrottstrollformler
   7) Dödsbesvärjelse
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
  2. Jag har precis upplevt en ny lösning för att få tillbaka din ex kärlekspartner utan att du ber honom eller henne att återvända, inga telefonsamtal, inga textmeddelanden. Oduduwa Love stavnings charm aktivering, inom två dagar kommer din ex kärlekspartner att ringa dig på telefon för att be om ursäkt och återvända hem säkert. inom 24 timmar görs aktivering av kärleksbesvärjelser på dina vägnar av Dr.Oduduwa Love Solution Temple. För att få gratis konsultation vänligen gå med i WhatsApp-gruppen och få gratis presentvideo-handledning om hur man gör det.
   Samma kärleksförtrollningsaktivering fungerade för mig, för några dagar sedan fick jag kontakten för att kommunicera med Dr.Oduduwa love spellcaster, och inom 2 dagar är alla mina relationsproblem över eftersom någon begäran om besvärjelse gjordes för min räkning och andra rensningar.
   Idag är jag väldigt glad och jag rekommenderar starkt Oduduwa för alla som vill hitta frid och sann kärlek.
   Försök ge det ett försök idag och tacka mig senare.
   med Dr.Oduduwa, kan du använda magisk kärlek för att få tillbaka ex kärlekspartner inom 24 timmar får du ett telefonsamtal från ditt ex.
   *Talisman kärleksring för att få sann kärlek
   *kärleksbesvärjelse för att förena med tidigare kärlekspartner
   *älskar stavningsböner för att återförenas med familjen
   *Omedelbar kärlekslösning för att gifta sig snabbt
   Gå med i WhatsApp-länken för att få gratis onlinekonsultation idag via: WhatsApp: https://wa.link/q5f107
   eller skicka meddelande via (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

   Radera
 2. Beklagar sorgen, det var verkligen tråkigt att höra. Har förstått att Lennart inte mått så bra eftersom det inte kommit några dagliga rapporteringar senaste tiden.
  Vi träffades sista gången förra sommaren på Westerqvarn. Då höll han på med att byta något på husbilens förtält, som gått sönder. Han kämpade på bland sladdar och stegar för att få ordning på det.
  Sänder en extra stor varm Kram till dig Irene, från oss två Yvonné Jakob

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt att läsa och beklagar er sorg. Har läst Lennarts blogg de senaste 8-9 åren och det tog hårt den sista tiden då min ägare kände igen sin egen pappa i mycket av det Lennart skrev och förmedlade. Sista tiden verkar känneteckna Lennart som den kämpe han var.

  //Husisblogg

  SvaraRadera
 4. Du är saknad bäste Kabe vän
  Hälsn
  Magnus och Maggan

  SvaraRadera
 5. Beklagar sorgen ...

  SvaraRadera
 6. Beklagar sorgen!

  SvaraRadera
 7. Beklagar sorgen🥲

  SvaraRadera
 8. Så trist att höra. Beklagar sorgen.

  SvaraRadera
 9. Det har varit trevligt att följa bloggen. Och vi har träffats och skojat ,vila i frid. En hälsning till Irene också.

  SvaraRadera
 10. Vad fint att ni berättar. Har haft stor glädje i att följa Lennart på bloggen. Nu sänder jag de varmaste tankar till er som nu får fortsätta livet utan honom. Sorg o saknad är tungt, men kärlek o tid kommer att återge er som stod honom nära lust att gå vidare. Lev väl skrev Lennart ofta, nu vdarebefordrar jag orden till er. Lennart, vila i frid. Vänligen Annar Aas

  SvaraRadera
 11. Vi beklagar er sorg. Vi vet att Lennart kämpat under lång tid och vet att han nu har fått frid. Det är alltid svårt när slutet närmar sig, och se förändringen och plågan hos en älskad. Tänk på alla ljusa stunder ni haft tillsammans. Ni finns i våra tankar. Många kramar från Elisabeth Lennart

  SvaraRadera
 12. Beklagar sorgen och vi som läst hans inlägg om resor mm kommer att sakna honom.

  SvaraRadera
 13. Oj detta var tråkigt att läsa!
  Vi tänker på familjen och Irene, sista träffen vi hade var i Västerqvarn vilket var erat andra hem!
  Vi kommer sakna dig Lennart! Har förstått att han mått dåligt sista tiden!
  Sen säger vi som alltid Lennart sa! Lev väl🌹
  Henrik &Anette

  SvaraRadera
 14. Vi delar sorgen & saknaden med er.
  Tack för att du delade sorgen med oss på avstånd.
  Hälsningar Matts & Birgitta

  SvaraRadera
 15. Alltid så tråkigt när någon går bort. Vi har aldrig träffat Lennart, men alltid följt hans blogg och kommer att sakna den. Tack för att du meddelar oss via hans blogg. Lev väl! som Lennart alltid sa.
  Maggan och Ingemar

  SvaraRadera
 16. Tråkigt värre när sjukdomar kommer och sätter spår i ens liv utan nån riktig bot!
  Vi träffade Lennart och Irene några gånger genom våra Husbilar!
  Våra tankar går till Irene och er familj i dessa svåra stunder!

  Hälsn Rolle o Carina

  SvaraRadera
 17. Vi beklagar verkligen sorgen och kommer att sakna Lennart väldigt mycket. Vi hade mycket kul ihop under hans besök i Fuzeta. Han var en rolig och positiv människa, älskade mat och att vara aktiv. Det var många gånger man tänkte ta en sovmorgon, men då kom Lennart med sin cykel och satte fart på mig. Han älskade att ta itu med något, sågade upp gamla träd med motorsågen, körde ris och fixade och donade. En gång skulle han köra upp en skottkärra med ris till brännhögen och när han inte kom tillbaks började jag undra vad han tagit vägen. Jag gick upp och fann Lennart på rygg i högen med skottkärran över sig. Hans första kommentar vad "Nu kommer Anders med den där förbannade kameran". Lennart var oskadd och vi skrattade gott åt händelsen. Tyvärr hade jag inte den där förbannade kameran med mig, annars kunde det ha blivit en fin bild till hans blogg. Ofta satt vi i varsitt rum och skickade bilder till varandra som han ville ha i bloggen. En annan gång kom ett gäng vilda grisar in på våra marker och Lennart ryckte naturligtvis ut med kameran. Han var ständigt på jakt efter saker om att skriva i sin kära blogg. Vi kommer verkligen att sakna dig här i Fuzeta, en by där Lennart fick många vänner. Han brydde sig inte så mycket om språkbarriären utan pratade med alla ändå. Fuzeta blir tomt utan dig. Vila i frid.
  Anders och Maria

  SvaraRadera
 18. Vi beklagar sorgen. Lennart var en av Sveriges skickligaste fackföreningsledare. Det var en upplevelse att arbeta med honom. Vi har alla samarbetat med Lennart under hans tid på Pappers. Några av oss fortsatte att hålla kontakten även efter hans pensionering. Vila i frid Lennart!
  Bosse Ericson, Kurt Junesjö, Staffan Holmertz samt Anne Alfredson, Annett Olofsson och Henric Ask från LO-TCO Rättsskydd AB

  SvaraRadera
 19. Beklagar sorger 🙏 han har betytt mycket för mig en kär kamrat ❤️

  SvaraRadera
 20. Beklagar sorgen av hela mitt hjärta. Det var verkligen tråkigt att höra. Vi träffades några gånger med våra husbilar eftersom vi bloggade både jag o Lennart, så vi har fikat ihop bl.a på Öland. Vi ringde också till varandra några gånger. Har själv nyligen tappat min mamma så sorgen är tung hos oss som tappat en familjemedlem. Ta hand om er. Mvh Deciree o Kjell fd Piteå o numera Umeå. Kram till er o till dej Irene

  SvaraRadera
 21. Jag beklagar sorgen, Lennart var en mentor i det fackliga för oss i sek. Fiberväven i avd.53

  SvaraRadera
 22. Beklagar sorgen, Lennart var under en lång tid mentor för oss i Pappers sek.Fiberväven I avd.53 Norrköping, och jag träffade Lennart och Irene I maj, jag sa att jag o en annan facklig vän skulle komma och besöka Lennart, vi han inte det, jag får dåligt samvete för det.
  Vila i frid Lennart.
  /Kjella 🌹🌹🌹

  SvaraRadera
 23. Verkligen tråkig nyhet, beklagar sorgen efter Lennart. Vi jobbade tillsammans under några år och har på senare år haft samma husbilsintresse som jag pga olyckliga omständigheter tvingades lägga ner. Tack Lennart för fint samarbete. Vila i frid. /Lars Permelin

  SvaraRadera
 24. för några dagar sedan fick jag en gratis konsultation online med Dr.Oduduwa, jag kommunicerade med honom oro och han hämtade tillbaka min ex kärlekspartner efter att vi har skilt oss i nästan 6 år nu, jag är väldigt tacksam och glad över att dela med mina vänner den nya sätt jag upptäcker att få tillbaka ex kärlekspartner även efter så många år av separation, de kommer fortfarande att tänka på din kärlek och de kommer tillbaka för att be dig om ursäkt utan att du ber dem eller kallar dem att återvända, det här är en bra kärleksform charm besvärjelse böner som fungerar riktigt bra och snabbt.
  Få gratis konsultation nu via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 25. Hej allihopa. Jag heter Nicolette Elliot. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

  SvaraRadera
 26. Hej alla, jag heter Barbara Dahlström. Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

  SvaraRadera
 27. Hej, jag heter Nira Shalom och jag vill dela med mig av de goda nyheterna om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek till världen. Jag var förkrossad när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men en vän presenterade mig för Baba Wale da Wiseman, den store budbäraren. Jag berättade om mitt problem för Baba Wale och förklarade hur min ex-kärlek lämnade mig och hur jag behövde ett jobb i ett stort företag. Han försäkrade mig att jag hade kommit till rätt ställe, där jag skulle få min hjärtefråga utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag skulle göra, och efter att ha följt hans instruktioner ringde min kärlek mig inom de kommande 2 dagarna och bad om ursäkt för att ha lämnat mig tidigare. En vecka senare kallade mitt önskade företag mig på intervju för tjänsten som arbetsledare. Jag är stolt över att få dela med mig till världen hur Baba Wale hjälpte mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, vänligen kontakta Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551
  Tacka mig senare!

  SvaraRadera