fredag 8 juli 2022

Kära följare

 I går somnade  min pappa Lennart in, familjen var samlad och det var på alla sätt ett fint avslut.

Vänligen Conny

22 kommentarer:

 1. Nej, vad tråkigt. Jag beklagar förlusten. Jag kände inte Lennart men jag hittade hans blogg för ca 7-8 år sedan och har följt den sedan dess. Bloggen var det första jag läste på morgonen när jag satte på datorn. Bloggen var mycket bra skriven och jag fick ett mycket positivt intryck av Lennart som person. Mycket tråkigt.
  Jag avslutar med Lennarts egna ord:

  Lev väl!

  C.

  SvaraRadera
 2. Beklagar sorgen, det var verkligen tråkigt att höra. Har förstått att Lennart inte mått så bra eftersom det inte kommit några dagliga rapporteringar senaste tiden.
  Vi träffades sista gången förra sommaren på Westerqvarn. Då höll han på med att byta något på husbilens förtält, som gått sönder. Han kämpade på bland sladdar och stegar för att få ordning på det.
  Sänder en extra stor varm Kram till dig Irene, från oss två Yvonné Jakob

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt att läsa och beklagar er sorg. Har läst Lennarts blogg de senaste 8-9 åren och det tog hårt den sista tiden då min ägare kände igen sin egen pappa i mycket av det Lennart skrev och förmedlade. Sista tiden verkar känneteckna Lennart som den kämpe han var.

  //Husisblogg

  SvaraRadera
 4. Du är saknad bäste Kabe vän
  Hälsn
  Magnus och Maggan

  SvaraRadera
 5. Beklagar sorgen ...

  SvaraRadera
 6. Beklagar sorgen!

  SvaraRadera
 7. Beklagar sorgen🥲

  SvaraRadera
 8. Så trist att höra. Beklagar sorgen.

  SvaraRadera
 9. Det har varit trevligt att följa bloggen. Och vi har träffats och skojat ,vila i frid. En hälsning till Irene också.

  SvaraRadera
 10. Vad fint att ni berättar. Har haft stor glädje i att följa Lennart på bloggen. Nu sänder jag de varmaste tankar till er som nu får fortsätta livet utan honom. Sorg o saknad är tungt, men kärlek o tid kommer att återge er som stod honom nära lust att gå vidare. Lev väl skrev Lennart ofta, nu vdarebefordrar jag orden till er. Lennart, vila i frid. Vänligen Annar Aas

  SvaraRadera
 11. Vi beklagar er sorg. Vi vet att Lennart kämpat under lång tid och vet att han nu har fått frid. Det är alltid svårt när slutet närmar sig, och se förändringen och plågan hos en älskad. Tänk på alla ljusa stunder ni haft tillsammans. Ni finns i våra tankar. Många kramar från Elisabeth Lennart

  SvaraRadera
 12. Beklagar sorgen och vi som läst hans inlägg om resor mm kommer att sakna honom.

  SvaraRadera
 13. Oj detta var tråkigt att läsa!
  Vi tänker på familjen och Irene, sista träffen vi hade var i Västerqvarn vilket var erat andra hem!
  Vi kommer sakna dig Lennart! Har förstått att han mått dåligt sista tiden!
  Sen säger vi som alltid Lennart sa! Lev väl🌹
  Henrik &Anette

  SvaraRadera
 14. Vi delar sorgen & saknaden med er.
  Tack för att du delade sorgen med oss på avstånd.
  Hälsningar Matts & Birgitta

  SvaraRadera
 15. Alltid så tråkigt när någon går bort. Vi har aldrig träffat Lennart, men alltid följt hans blogg och kommer att sakna den. Tack för att du meddelar oss via hans blogg. Lev väl! som Lennart alltid sa.
  Maggan och Ingemar

  SvaraRadera
 16. Tråkigt värre när sjukdomar kommer och sätter spår i ens liv utan nån riktig bot!
  Vi träffade Lennart och Irene några gånger genom våra Husbilar!
  Våra tankar går till Irene och er familj i dessa svåra stunder!

  Hälsn Rolle o Carina

  SvaraRadera
 17. Vi beklagar verkligen sorgen och kommer att sakna Lennart väldigt mycket. Vi hade mycket kul ihop under hans besök i Fuzeta. Han var en rolig och positiv människa, älskade mat och att vara aktiv. Det var många gånger man tänkte ta en sovmorgon, men då kom Lennart med sin cykel och satte fart på mig. Han älskade att ta itu med något, sågade upp gamla träd med motorsågen, körde ris och fixade och donade. En gång skulle han köra upp en skottkärra med ris till brännhögen och när han inte kom tillbaks började jag undra vad han tagit vägen. Jag gick upp och fann Lennart på rygg i högen med skottkärran över sig. Hans första kommentar vad "Nu kommer Anders med den där förbannade kameran". Lennart var oskadd och vi skrattade gott åt händelsen. Tyvärr hade jag inte den där förbannade kameran med mig, annars kunde det ha blivit en fin bild till hans blogg. Ofta satt vi i varsitt rum och skickade bilder till varandra som han ville ha i bloggen. En annan gång kom ett gäng vilda grisar in på våra marker och Lennart ryckte naturligtvis ut med kameran. Han var ständigt på jakt efter saker om att skriva i sin kära blogg. Vi kommer verkligen att sakna dig här i Fuzeta, en by där Lennart fick många vänner. Han brydde sig inte så mycket om språkbarriären utan pratade med alla ändå. Fuzeta blir tomt utan dig. Vila i frid.
  Anders och Maria

  SvaraRadera
 18. Vi beklagar sorgen. Lennart var en av Sveriges skickligaste fackföreningsledare. Det var en upplevelse att arbeta med honom. Vi har alla samarbetat med Lennart under hans tid på Pappers. Några av oss fortsatte att hålla kontakten även efter hans pensionering. Vila i frid Lennart!
  Bosse Ericson, Kurt Junesjö, Staffan Holmertz samt Anne Alfredson, Annett Olofsson och Henric Ask från LO-TCO Rättsskydd AB

  SvaraRadera
 19. Beklagar sorger 🙏 han har betytt mycket för mig en kär kamrat ❤️

  SvaraRadera
 20. Beklagar sorgen av hela mitt hjärta. Det var verkligen tråkigt att höra. Vi träffades några gånger med våra husbilar eftersom vi bloggade både jag o Lennart, så vi har fikat ihop bl.a på Öland. Vi ringde också till varandra några gånger. Har själv nyligen tappat min mamma så sorgen är tung hos oss som tappat en familjemedlem. Ta hand om er. Mvh Deciree o Kjell fd Piteå o numera Umeå. Kram till er o till dej Irene

  SvaraRadera
 21. Jag beklagar sorgen, Lennart var en mentor i det fackliga för oss i sek. Fiberväven i avd.53

  SvaraRadera
 22. Beklagar sorgen, Lennart var under en lång tid mentor för oss i Pappers sek.Fiberväven I avd.53 Norrköping, och jag träffade Lennart och Irene I maj, jag sa att jag o en annan facklig vän skulle komma och besöka Lennart, vi han inte det, jag får dåligt samvete för det.
  Vila i frid Lennart.
  /Kjella 🌹🌹🌹

  SvaraRadera